15. august 2013

Kontroll

Jeg har hatt kontroll i en uke. Jeg har gått ned. Livet føles faktisk bedre når jeg kan sulte meg. Selv om jeg antagelig bare lurer meg selv, men hey, jeg lar meg lure. Om en stund kommer jeg til å komme inn i det bulimiske mønsteret igjen, men inntil den tid er jeg fornøyd.

2 kommentarer:

  1. Vet så godt hvordan du har det! Jeg også svinger mellom bulimiske og anorektiske perioder. Skulle ønske jeg kunne forbli i den anorektiske perioden, men jeg vet at bulimien vil ta over igjen før eller siden. Det er suget etter mat. Suget etter å proppe i meg alt som er usunt. Jeg vet ikke hva som er verst, jeg? For kroppen, altså. Å spise og kaste opp døgnet rundt eller å ikke spise. Det er jo de to valgene vi har, er det ikke? SF suger.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det kommer ikke noe godt ut av de bulimiske periodene, for min del i alle fall. Ja, kommer vel av at kroppen skriker etter næring, lurer på om man kunne ungått det om man spiste litt mer (men fortsatt lite)?
      Jeg vet ikke hva som er best/verst for kroppen, men jeg blir så stresset av å spise og spy, så sånn sett må det være bedre å unngå stresset. Ja, det suger helt klart...

      Slett